YOZGAT / AKDAĞMADENİ - Mehmet Kaplan Ortaokulu

Baki ALANDAĞ - Müdür Yardımcısı

Akdağmadeni´nde doğdu. İlkokulu, ortaokulu ve liseyi Akdağmadeni´nde tamamladı. 2013 Yılında Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Tokat/Zile Necmi Muammer Ortaokulu´na atanarak meslek hayatına başladı. Daha sonra sırasıyla Oluközü Ortaokulu, Akdağmadeni İmam Hatip Ortaokulu, Fatsa İslamdağ Ortaokulu, Yukarıçulhalı Ortaokulu, Yusuf Ziya Ortaokulu ve Kazım Karabekir Fen Lisesi´nde öğretmen, müdür, müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2019 Nisan ayında yapılan İdarecilik Sınavıyla (MEB EKYS) 04.10.2019 Tarihinde ilk tercihi olan okulumuz Mehmet Kaplan Ortaokulu´na Müdür Yardımcısı olarak atandı. Halen bu görevine devam etmektedir. Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyoloji Anabilim Dalı´nda Yüksek Lisans Eğitimine devam etmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.