YOZGAT / AKDAĞMADENİ - Mehmet Kaplan Ortaokulu

Haz

Okul Öncesi öğrencilerimizin yıl boyunca yaptıkları etkinlikler ile ortaokul öğrencilerimizin yaptıkları resimler 10.06.2022 tarihinde yapılan programla sergilendi. Şenlik havasında geçen programa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ersoy CEYLAN, Şube Müdürümüz İsmail BAYAZIT, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler iştirak etmişlerdir. Programın hazırlanmasında emeği geçen Okul Öncesi Öğretmenimiz Leyla ATEŞ'e, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Beyza İNCE'ye, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan öğretmen arkadaşlarıma ve yardımcı hizmetler personelimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle 81 İlde eş zamanlı olarak yapılan "Deprem Anı Tahliye Tatbikatı" okulumuzda da başarıyla gerçekleştirildi.

Ock

"Oku-YOZ" projesi kapsamnında 03.01.2022 tarihinden itibaren öğrencilerimizle birlikte hergün birinci dersin ilk yirmi dakikasında okumaya başladık.

Ara

OKUL İLE AİLE ARASINDAKİ İLETİŞİMİ GÜÇLENDİRMEK VE İŞBİRLİĞİNE DAYANAN BİR EĞİTİM ANLAYIŞI GELİŞTİRMEK AMACIYLA BAŞLATMIŞ OLDUĞUMUZ ÇALIŞMALARIN VELİ ZİYARETLERİ AYAĞI DEVAM EDİYOR.